CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA.
CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA.
FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
dau la schimb cu un matiz in stare buna de functionare
Date de contact: •Numar de telefon: 0762142776
Am vazut-o ieri in trafic. Masina mergea foarte bine, arata foarte bine. Nu scotea fum deloc la demaraj. Singura chestie este ca are stopurile decolorate total.
_______________________________________ Sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
Misu de Cluj Admin Din: Cluj-Napoca
Postari: 48362
Stopurile decolorate se pot reconditiona foarte usor!
_______________________________________ NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE! UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR! SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!
tavi_dacia1100 Membru Senior Din: Cluj-Napoca/Fagaras
Postari: 2176
Misu de Cluj a scris:
Cum?
_______________________________________ COCALAR MAIMUTOI cu E34 si BISNITAR AROGANT, colectionar de Dacii vechi
tavi_dacia1100 a scris:
Misu de Cluj a scris:
Cum?
Cu spray special, pentru stopuri ce gasesti la Cora si la Baumax
_______________________________________ NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE! UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR! SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!
tavi_dacia1100 Membru Senior Din: Cluj-Napoca/Fagaras
Postari: 2176
Multumesc de raspuns! O sa ma duc sa vad daca mai e si cat costa.
_______________________________________ COCALAR MAIMUTOI cu E34 si BISNITAR AROGANT, colectionar de Dacii vechi
tavi_dacia1100 a scris:
Multumesc de raspuns! O sa ma duc sa vad daca mai e si cat costa.
Este destul. exista si rosu si galben. Vezi topicul meu cu lastunul verde de la sectiunea restaurari, in primele pagini am descris procedura.
bAndrei Membru Senior Din: Bucuresti
Postari: 4479
Am doua masini Capri Mk1 , am acte doar pe una dintre ele ,a doua este pentru piese de schimb .Masinile sunt dezmembrate pentru reconditionare , dar am toate piesele . Le vand pentru ca plec din tara si imi este mila sa le las asa sa rugineasca .
Mai multe informatii la 0745.77.36.77 ...dupa ora 15
Pret 1000 euro
anunturi romanesti vazute pe net – poza de bAndrei, in Anunturi vazute pe net · 53.9KB
Am doua masini Capri Mk1 , am acte doar pe una dintre ele ,a doua este pentru piese de schimb .Masinile sunt dezmembrate pentru reconditionare , dar am toate piesele . Le vand pentru ca plec din tara si imi este mila sa le las asa sa rugineasca .
Mai multe informatii la 0745.77.36.77 ...dupa ora 15
Pret 1000 euro
Inca este un proiect bun, la pret ok, mai ales ca daca se si poate negocia! Acuma depinde si demotorizarea masinii cu acte, cadaca este peste 2000 cmc, atunci nu merita, ca te toaca astia cu taxele si impozitele.
bAndrei Membru Senior Din: Bucuresti
Postari: 4479
Pret: 800 EUR (Brut) pret negociabil
Taxa de mediu: 1,343.00 E considerand norma de poluare non-euro prima inmatriculare 08/1967 (Detalii) Pentru masini cu provenienta NON-UE se adauga 10% din pretul in vama. Caroserie: Berlina Fabricatie: 1967 Data inmatricularii: 08/1967 Rulaj: 210,000 km Transmisie: manuala Cilindree: 850 cm³ Norma Euro: non-euro Combustibil: benzina Culoare: visiniu Numari de usi: 4/5 Vehicul avariat: Da Tara de origine: Franta