Simpatie.ro - matrimoniale
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA. CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA. FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Nou pe simpatie:
glamour35 24 ani
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
28 - 69 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCAInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA / Am vazut prin Romania /

Clasice din Timisoara

Pagini: 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 88 Moderat de amb13, fishy86, gavrisan lucian, r16r1150, vranceanu, vwtyp3variant
Raul90
Membru Senior
Din: Arad
Postari: 675
unde langa facultatea de medicina se afla dacia galbena?

YoKoMy
Reporter de teren
Din: Resita
Postari: 5290
saptamana trecuta am fost pana la timisoara ca am avut ceva treaba iar la intoarcere am fost pana la sanmartinu sarbesc...am mai pozat niste fiare, am vazut mai multe dar nu am reusit sa le pozez pe toate, majoritatea au fost prin Tm in trafic si faceam si pe GPS-ul, de aia nu am prea reusit sa fac poze.,,,     

florin_cars
Membru Senior
Din: Timisoara
Postari: 2283
Pai tu treci pe la noi si noi(eu cu datomas am dus o rabla in crestetul resitei, al naibii salbaticie prin padurea aia) pe la tine

Kadetul e la sanmartin?

Caut transport pt 3-4 seturi de jante pe ruta Timisoara-Bucuresti-Timisoara sau doar pe intoarcere, si eventual Sibiu-Timisoara pt un set.   !!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YoKoMy
Reporter de teren

florin_cars a scris:

Pai tu treci pe la noi si noi(eu cu datomas am dus o rabla in crestetul resitei, al naibii salbaticie prin padurea aia) pe la tine

Kadetul e la sanmartin?

E la Peciu Nou.
Ce masina ati adus aici ? 

florin_cars
Membru Senior
Datsun 210 1.5, a ramas abandonat pe urcusul spre varful padurii, 1.2-le proprietarului n-a facut fata la tras pe munte si s-au blocat amandoua pe drum, l-am lasat acolo pe om cu ale lui japoneze si am plecat 

Caut transport pt 3-4 seturi de jante pe ruta Timisoara-Bucuresti-Timisoara sau doar pe intoarcere, si eventual Sibiu-Timisoara pt un set.   !!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YoKoMy
Reporter de teren

florin_cars a scris:

Datsun 210 1.5, a ramas abandonat pe urcusul spre varful padurii, 1.2-le proprietarului n-a facut fata la tras pe munte si s-au blocat amandoua pe drum, l-am lasat acolo pe om cu ale lui japoneze si am plecat 

Nu cumva asta ? 

L.E. Acum am vazut ca ai postat poze, deci nu e asta care credeam eu.

Clasice din Timisoara - Nu cumva asta ? L.E. Acum am vazut ca ai postat - Am vazut prin Romania
Clasice din Timisoara – poza de YoKoMy, in Am vazut prin Romania · 39.1KB

florin_cars
Membru Senior
te-ai incurcat putin in vorbe 
pai daca albastru e in resita, noi cum puteam sa-l aducem tot in resita?

omu cu albastra(1.2L) a cumparat verdele(1,5L) pt piese si am urcat eu cu platforma pana la un punct in padure cand am zis ca opresc aici, nu mai continui, de acolo a tras el verdele cu albastra lui, pana s-au blocat undeva pe drum si gata, s-a terminat distractia 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YoKoMy
Reporter de teren
Eu am inteles ca l-ati adus in Timisoara, oboseala..  in fine, mersi de lamurire 

dictatorul
Membru nou
Postari: 10
Era un bus t2 pe calea Sagului peste drum de reprezentanta Mercedes(parca) si inca unu pe calea Aradului in spate la peco (ultimul pe dreapta inainte de Real) se mai stie ceva de ele? Cel putin eu astea le stiu prin Timisoara.

YoKoMy
Reporter de teren

dictatorul a scris:

Era un bus t2 pe calea Sagului peste drum de reprezentanta Mercedes(parca) si inca unu pe calea Aradului in spate la peco (ultimul pe dreapta inainte de Real) se mai stie ceva de ele? Cel putin eu astea le stiu prin Timisoara.

Eu stiam trei nu departe de calea Sagului, cum vi dinspre Resita, treci toata calea Sagului, faci sensul giratoriu si te bagi pe Iuliu Maniu, mergi cativa metri si pe stanga e o curte unde erau 3 busuri T2, cand am trecut acum 2 saptamani a mai ramas doar unul, celalalte cred ca s-au vandut. 
Prin calea sagului ar mai fi unu doka, dar e intre blocuri, este verde. Asa ar mai fi ceva busuri dinastea prin TM...

P.S. Fa-ti o prezentare la rubrica "Prezentare forumisti" ca sa fie totul ok, conform regulamentului. 

dictatorul
Membru nou
Aaaa stiu de care spui, il stiu pe omu care le detine, avea niste scoruri la piese...Parca am mai vazut unu din trecere langa piata Iosefin, cam putine prin Timisoara. La voi in Resita mai exista ceva t2-uri sau t1 cel putin EU la noi nu am vazut nici un t1.

YoKoMy
Reporter de teren

dictatorul a scris:

Aaaa stiu de care spui, il stiu pe omu care le detine, avea niste scoruri la piese...Parca am mai vazut unu din trecere langa piata Iosefin, cam putine prin Timisoara. La voi in Resita mai exista ceva t2-uri sau t1 cel putin EU la noi nu am vazut nici un t1.

La Resita au mai ramas 3  busuri T2, din cate stiu eu nici un T1, si prin zona Resitei ar mai fi un T2 la Lupac, unul la Iabalcea, unul la Carasova, unul la Bocsa...de astea stiu eu. Este un registru al lor pe aici pe forum, la "Registru marci". 
Prin Timisoara am gasit vreo 14-15 buc. 

dictatorul
Membru nou

YoKoMy a scris:

La Resita au mai ramas 3  busuri T2, din cate stiu eu nici un T1, si prin zona Resitei ar mai fi un T2 la Lupac, unul la Iabalcea, unul la Carasova, unul la Bocsa...de astea stiu eu. Este un registru al lor pe aici pe forum, la "Registru marci". 

Din toate astea stiti vreunul de vanzare?

YoKoMy
Reporter de teren

dictatorul a scris:

YoKoMy a scris:

Din toate astea stiti vreunul de vanzare?

Din cate stiu eu, de vanzare ar fi cam asa : Unul rosu la Resita, unu albastru la Zagujeni, si cica tot in curte cu cel albastru ar mai fi doua, si ele de vanzare, unu camioneta la Timisoara, cu motor de Audi A4, mai unu albastru deschis la Timisoara si cam atat... 

dictatorul
Membru nou
Mersi mult. Dintre toatea astea este vreunu t2a ?

YoKoMy
Reporter de teren

dictatorul a scris:

Toate sunt t2b, cred ca unul dintre cele de la Zagujeni este t2a, nu sunt sigur, dar cred ca e si epava... 

florin_cars
Membru Senior
Tu vorbesti de acele masini multe de pe resiteti din curtea lu' Helmut May, tembelu' tembelilor, nebunu' nebunilor, care tot pleaca in Ungaria de 13 ani(de cand il stiu eu) si n-a mai plecat..apai duca-se, ca oricum nu mai are atelierul, l-a daramat tot, vandut strung, cuptor pistoane etc..
Chiar as,a e doar un T2 acum
Ma mir ca are clienti la preturile practicate, sau poate rematul e clientul fidel.
Se lauda ca doar el din Ro are piese originale de broasca..si cand aude ca altii isi cumpara piese noi, face ochii mari si zice: DE UNDE NOI AZI????   
E amuzant sa-i vezi prostia, uimirea, si nervii in actiune.

dictatorul a scris:

era acum 2 ani in TM un T2a in Dacia, unu verde si naspet.. cred ca am si ceva poze..dar habar n-am unde.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

florin_cars
Membru Senior
.
.
.
................................ ANUNT      IMPORTANT ........................................

Weekendul urmator 5-6 iulie, un prieten face un drum cu platforma TM - bucale.

De la Petrosani va fi goala platforma, daca vrea cineva sa transporte ceva(se poate si la interior in duba, care este aproape goala) sa dea de stire  (0721.931.432), preturi foarte bune.

Petrosani/Tg-Jiu/Rm.Valcea/Pitesti sau Craiova/Slatina spre Bucale, se merge unde este nevoie in Oltenia. La retur duba va fi goala spre Timisoara.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

florin_cars
Membru Senior
Rabla 2013 prima serie de la doar 2 centre, restul au disparut si mai sunt alte 3 centre la care n-am fost    Cobra superba, Lastun, Golf 1

Masini_din_Timisoara_Rabla_prima_serie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tm21zay
Membru Senior
Din: Lugoj
Postari: 468
Am găsit o sportiva

Clasice din Timisoara - Am găsit o sportiva - Am vazut prin Romania
Clasice din Timisoara – poza de tm21zay, in Am vazut prin Romania · 43.2KB

Pagini: 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 ... 88  
Mergi la