CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA. CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA. FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Lista Forumurilor Pe Tematici
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA | Inregistrare | Login

POZE CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi pe Simpatie
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA / Reconditionari si Restaurari / Opel Kadett C 1978 Moderat de amb13, fishy86, gavrisan lucian, r16r1150, vranceanu, vwtyp3variant
Autor
Mesaj Pagini: 1
scarface
Membru nou

Din: Bistrita
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 17
Dupa cum am spus si la prezentare mea, am achizitionat masinuta pe care urmeaza sa o prezint. Nu stiu de cand nu s-a mai umblat pe strazi cu masina, dar data urmatoarei inspectii in certificat este 04.11.2000. Acum 9 ani proprietarul a plecat din tara si aceasta inca circula. De atunci nu prea stiu, ca a fost la sora acestuia si nu am idee cand a abandonat-o.
Dat fiind faptul ca am niste probleme de sanatate si nu ma pot ocupa de masinile clientilor, zilele trecute am fost dupa ea si bineinteles ca nu mai am rabdare asa ca m-am apucat sa o demontez.
Este intr-o stare mult mai buna decat ma asteptam eu si nu a suferit modificari majore de-a lungul anilor.
La prima strigare am nevoie de aripi fata, faruri si semnalizari (din cele cu semnalizarile in lateral) , oglinda dreapta , etrier fata dreapta si un alternator care zicea fostul proprietar ca se potriveste si cel de dacie fara nici o modificare. Mai lipseste si vasul pentru lichidul de parbriz.
Am demontat destul de mult la ea, si sper ca maine sa ii dau jos si motorul, ca singur nu prea am reusit. Aici de altfel am si cateva intrebari:
1. Am desfacut suportii si toate cablurile, dar in partea stanga a motorului nu reusesc sa il indepartez de cutie. oare ce sa fie?
2. Dupa ce dau motorul jos, vreau sa dau si cutia. Aveti vreo idee cum este prins cardanul in cutie?

Nu am cunostinte prea avansate de mecanica si nu vreau sa fac vreo prostie. Motorul si cutia vor merge direct la mecanic, care de fapt imi este prieten si m-a certat ca m-am apucat eu sa le dau jos. Acum nu mai dau inapoi, probabil din orgoliu, asa ca trebuie sa merg inainte  .

Nu o sa ma grabesc cu aceasta restaurare si o sa ma straduiesc sa fac totul ca la carte, Pun si cateva poze.

Opel_Kadett_C_Inceputuri




LE: Am sa rog un moderator sa mute topicul la Reconditionari/Restaurari. Din neatentie am postat aici.

Modificat de scarface (acum 9 ani)


_______________________________________
Toti se plang de bani, dar nici unul de minte!

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la