CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA. CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA. FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Lista Forumurilor Pe Tematici
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA | Inregistrare | Login

POZE CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
i.oana la Simpatie.ro
Femeie
20 ani
Bucuresti
cauta Barbat
20 - 45 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA / Reconditionari si Restaurari / Modificare regulament! Moderat de amb13, fishy86, gavrisan lucian, r16r1150, vranceanu, vwtyp3variant
Autor
Mesaj Pagini: 1
Misu de Cluj
Admin

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 48170
De azi inainte se modifica regulamentul.
Prea multa lume se plange si ma roaga sa le curat topicul de tot felul de discutii aiurea, iar atat eu cat si moderatorii nu facem altceva, decat sa facem curatenie dupa altii!
La sectiunile “prezentare masini” si “restaurari”, nu se mai admit comentarii offtopic, care nu tin de prezentarea masinii. Cei specialisti cu simt critic dezvoltat, vor fi redirectionati catre sectiunile “coltul tehnic” sau “lucrari de intretinere” unde vor avea posibilitatea sa-si deschida propriul topic, unde sa explice ce au de explicat.
Comentariile, care nu-si ai locul sau care ai deranjeaza pe autorii vreunuui topic de prezentare sau de reconditionari/restaurari, vor fi sterse la cerere sau chiar instant.


_______________________________________

NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE!
UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR!
SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la